Категорія:Монографії Моргуна БВ
Матеріал з ІКБГІ
(відмінності між версіями)
Bogdan (обговорення • внесок) |
Bogdan (обговорення • внесок) |
||
(3 проміжні версії одного користувача не показані) | |||
Рядок 1: | Рядок 1: | ||
− | # Рибалка О.І., '''[[Моргун Богдан Володимирович|Моргун Б.В.]]''', Поліщук С.С. Ячмінь як продукт функціонального харчування. К.: Логос, 2016. – 670 с. ISBN 978-617-7442-06-5 | + | # Рибалка О.І., '''[[Моргун Богдан Володимирович|Моргун Б.В.]]''', Поліщук С.С. [[Публікація:Рибалка О.І. та ін. (2016) Ячмінь як продукт функціонального харчування|Ячмінь як продукт функціонального харчування]]. К.: Логос, 2016. – 670 с. ISBN 978-617-7442-06-5.<br><br> |
− | # Дубровна О.В., '''[[Моргун Богдан Володимирович|Моргун Б.В.]]''', Бавол А.В. Біотехнології пшениці: клітинна селекція та генетична інженерія. К.: Логос, 2014. – 375 с. ISBN 978-966-171-883-7.<br><br> | + | # Дубровна О.В., '''[[Моргун Богдан Володимирович|Моргун Б.В.]]''', Бавол А.В. [[Публікація:Дубровна О.В. та ін. (2014) Біотехнології пшениці: клітинна селекція та генетична інженерія|Біотехнології пшениці: клітинна селекція та генетична інженерія]]. К.: Логос, 2014. – 375 с. ISBN 978-966-171-883-7.<br><br> |
− | # '''[[Моргун Богдан Володимирович|Моргун Б.В.]]''', Тищенко Е.Н. Молекулярные биотехнологии по повышению устойчивости культурных злаков к осмотическим стрессам. К.: Логос, 2014. – 221 с. ISBN 978-966-171-887-5. | + | # '''[[Моргун Богдан Володимирович|Моргун Б.В.]]''', Тищенко Е.Н. [[Публікація:Моргун Б.В. и др. (2014) Молекулярные биотехнологии по повышению устойчивости культурных злаков к осмотическим стрессам|Молекулярные биотехнологии по повышению устойчивости культурных злаков к осмотическим стрессам]]. К.: Логос, 2014. – 221 с. ISBN 978-966-171-887-5. |
==Див. також== | ==Див. також== | ||
[[:Категорія:Моргун Б.В.]] | [[:Категорія:Моргун Б.В.]] | ||
− | + | [[Категорія:Публікації]] | |
+ | [[Категорія:Публікації 2014]] | ||
+ | [[Категорія:Публікації 2016]] | ||
+ | [[Категорія:Книги]] | ||
[[Category:Моргун Б.В.]] | [[Category:Моргун Б.В.]] |
Поточна версія на 12:23, 10 серпня 2021
- Рибалка О.І., Моргун Б.В., Поліщук С.С. Ячмінь як продукт функціонального харчування. К.: Логос, 2016. – 670 с. ISBN 978-617-7442-06-5.
- Дубровна О.В., Моргун Б.В., Бавол А.В. Біотехнології пшениці: клітинна селекція та генетична інженерія. К.: Логос, 2014. – 375 с. ISBN 978-966-171-883-7.
- Моргун Б.В., Тищенко Е.Н. Молекулярные биотехнологии по повышению устойчивости культурных злаков к осмотическим стрессам. К.: Логос, 2014. – 221 с. ISBN 978-966-171-887-5.