Шаверський Антон Андрійович

Матеріал з ІКБГІ
(відмінності між версіями)
Перейти до: навігація, пошук
(Контакти:)
 
Рядок 1: Рядок 1:
[[Image:Шаверський_Антон_2013.jpg|200px|right]]
+
[[File:Шаверський_Антон_2013.jpg|200px|right]]
  
 
Інженер I категорії
 
Інженер I категорії

Поточна версія на 16:54, 14 вересня 2023

Шаверський Антон 2013.jpg

Інженер I категорії

Зміст

[ред.] Народився:

30 травня 1991 року в м. Києві.


[ред.] Освіта:

  • ліцей №157 (1998 – 2008).
  • НТУУ «КПІ»; бакалавр (вересень 2008 - травень 2012 р.);
    • магістр (вересень 2012 р. -травень 2014 р.);
    • спеціалність: біотехнологія.
    • Назва бакалаврскої дисертаційної роботи: «Технологія виробництва ампіциліну. Дільниця сушіння».

[ред.] Наукові інтереси:

біотехнологія; генетична інженерія; виробництво ліків; імунологія.

[ред.] Основна тема наукових досліджень:

Дослідження пивоварних ознак ячменю за допомогою молекулярних маркерів.

[ред.] Володіння методиками:

Виділення ДНК з рослин, спектрофотометрія нуклеїнових кислот, полімеразна ланцюгова реакція, електрофорез ДНК у агарозному гелі.

[ред.] Хобі, захоплення:

гірські лижі, туристичні походи, малювання.

[ред.] Список наукових праць

  • Шаверський А.А., Степаненко А.І., Жолнер Л.Г., Моргун Б.В. Вплив алельного поліморфізму гену Bmy1 ячменю на активність та термостабільність β-амілази // «Біотехнологія ХХI століття». - К.:ВПК «Політехніка», 2013. – С. 101-102.


Особисті інструменти
Простори назв

Варіанти
Дії
 
   
Інструменти
Іншими мовами