Шаверський Антон Андрійович
Матеріал з ІКБГІ
(відмінності між версіями)
(→Контакти:) |
Bogdan (обговорення • внесок) |
||
Рядок 1: | Рядок 1: | ||
− | [[ | + | [[File:Шаверський_Антон_2013.jpg|200px|right]] |
Інженер I категорії | Інженер I категорії |
Поточна версія на 16:54, 14 вересня 2023
Інженер I категорії
Зміст |
[ред.] Народився:
30 травня 1991 року в м. Києві.
[ред.] Освіта:
- ліцей №157 (1998 – 2008).
- НТУУ «КПІ»; бакалавр (вересень 2008 - травень 2012 р.);
- магістр (вересень 2012 р. -травень 2014 р.);
- спеціалність: біотехнологія.
- Назва бакалаврскої дисертаційної роботи: «Технологія виробництва ампіциліну. Дільниця сушіння».
[ред.] Наукові інтереси:
біотехнологія; генетична інженерія; виробництво ліків; імунологія.
[ред.] Основна тема наукових досліджень:
Дослідження пивоварних ознак ячменю за допомогою молекулярних маркерів.
[ред.] Володіння методиками:
Виділення ДНК з рослин, спектрофотометрія нуклеїнових кислот, полімеразна ланцюгова реакція, електрофорез ДНК у агарозному гелі.
[ред.] Хобі, захоплення:
гірські лижі, туристичні походи, малювання.
[ред.] Список наукових праць
- Шаверський А.А., Степаненко А.І., Жолнер Л.Г., Моргун Б.В. Вплив алельного поліморфізму гену Bmy1 ячменю на активність та термостабільність β-амілази // «Біотехнологія ХХI століття». - К.:ВПК «Політехніка», 2013. – С. 101-102.