Рибалка О.І. та ін. (2016) Ячмінь як продукт функціонального харчування
Матеріал з ІКБГІ
Версія від 11:23, 10 серпня 2021;
Bogdan
(
обговорення
•
внесок
)
(різн.) ← Попередня версія • Поточна версія (різн.) • Новіша версія → (різн.)
Сторінка-перенаправлення
Перейти до:
навігація
,
пошук
Публікація:Рибалка О.І. та ін. (2016) Ячмінь як продукт функціонального харчування
Особисті інструменти
Вхід до системи
Простори назв
Стаття
Обговорення
Варіанти
Перегляди
Читати
Перегляд
Переглянути історію
Дії
Пошук
Інститут
Вчена рада
Відділ біофізики і радіобіології
Відділ генетичної інженерії
Відділ молекулярної генетики
Співробітники
Патенти і Публікації
Аспірантура
Спеціалізовані вчені ради
Профком
Рада молодих вчених
Банк зародкової плазми
Журнал «Цитологія і генетика»
Бібліотека
Центр колективного користування
Новини
Нові редагування
Документи
Довідка
Інструменти
Посилання сюди
Пов'язані редагування
Завантажити файл
Спеціальні сторінки
Версія до друку
Постійне посилання